Aanmelden

Wanneer u interesse heeft in opvang voor uw kind bij Kiddo Care vult u dan online het inschrijfformulier in of vraag telefonisch of per e-mail meer informatie aan.

Rondleiding

Een medewerker van Kiddo Care neemt vervolgens telefonisch contact met u op om een kennismakingsafspraak te plannen.
Tijdens deze kennismaking krijgt u een rondleiding door onze locatie en extra uitleg over de opvang en werkwijze van Kiddo Care. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen, u kunt kennismaken met de aanwezige pedagogisch medewerkers en nog belangrijker, de sfeer van onze persoonlijke opvang proeven.

Wanneer u na deze kennismaking beslist tot het definitief afnemen van kinderopvang bij Kiddo Care kunt u online het inschrijfformulier invullen en direct versturen.

Wenochtend

Wanneer het inschrijfformulier voor de opvang van uw kindje bij Kiddo Care is ontvangen wordt deze bevestigd en wordt er telefonisch contact opgenomen voor het plannen van een (of meerdere) wenochtend(en) voor uw kind. Kiddo Care hecht grote waarde aan deze wenochtend, zodat zowel ouders als kind de gelegenheid krijgen aan de opvang en werkwijze van Kiddo Care te wennen.

Van start!

Na het wenmoment kan de opvang voor uw kind bij Kiddo Care van start gaan! Alle belangrijke gegevens zijn genoteerd en het kind heeft kennisgemaakt met de groepsleiding en de andere kinderen, een goed begin voor een mooie periode van kleinschalige en liefdevolle opvang bij Kiddo Care.