PuurGondisch & Kiddo Care slaan de handen ineen

     KC

Onze partner voor de warme maaltijden is PuurGondisch.

Zij zijn gespecialiseerd in het bereiden van gezonde, volwaardige maaltijden. De eetfilosofie is helder; liefdevol bereide, (h)eerlijke, pure voeding. Onze producten zijn 100% biologisch, vers gemaakt en vrij van geraffineerde suikers.

Zij koken met verse biologische ingredienten, zinnenstrelende, maar nuchtere ;-) gerechten voor onze Kiddo's. Alles wat zij maken is met aandacht samengesteld, zodat de kinderen voldoende pure voedingsstoffen binnenkrijgen om gezond groter te groeien. Ze koken verantwoord, biologisch, duurzaam/bio-dynamisch en zonder toevoegingen dus het is 100% puur wat je proeft! Alle producten zijn met aandacht en smaak geselecteerd en samengestelden zitten boordevol (verstopte) groenten!

Een plus, voor thuis kunnen deze heerlijke maaltijden ook meebesteld worden, zowel voor ouders als kinderen een smakelijke optie!

De kosten

Voor € 3,50 per kind kunnen deze maaltijden worden aangeboden! De maaltijden worden achteraf via de bekende maandelijkse factuur verrekend.

Wat is de bedoeling?

Van maandag tot en met vrijdag kunnen de kinderen tussen 17.00 uur en 17.30 uur genieten van deze maaltijden, zowel op de dagopvang als op de BSO.
De kinderen die mee eten gaan gezellig met z’n allen aan tafel, in een andere ruimte natuurlijk als de kinderen die niet deelnemen. Rond 17.00uur wordt de maaltijd geserveerd. We zitten dan gezamenlijk en wachten ook op elkaar, net als ‘bij het fruit of de boterham’. Als iedereen klaar is, is er nog ruimte voor wat vla of yoghurt en dan kunnen de kinderen weer gaan spelen of worden opgehaald.

Kinderen kunnen één, of meerdere dagen mee eten. (Een kind dat 2, 3 of 4 dagen komt hoeft dus niet alle dagen deel te nemen!) Zij kunnen hier structureel of incidenteel voor worden opgegeven.
En er kan tot maximaal 7 dagen voorafgaand worden afgemeld.

Kinderen kunnen al mee eten vanaf het moment dat zij vaste warme maaltijden gaan eten, vanaf een maand of 6! PuurGondisch serveert speciaal voor de jongste deelnemers kleine gepureerde porties! Natuurlijk is er ook van alles mogelijk rondom dieet- en allergiemaaltijden. Geef je wensen/dieetproducten door en wij bespreken ze met PuurGondisch.

Onverwachts later met ophalen dan gepland? Geef het even door en de kinderen kunnen alsnog mee eten!

Wat is het voordeel?

De kinderen hebben hun buikje lekker gezond, rond en kunnen thuis nog even genieten van wat ‘quality-time’ in plaats van (en we spreken uit ervaring!) het bekende geworstel aan tafel...

Moeilijke eter(s)? je zult versteld staan van wat de kids in de groep (mee) eten! Zien eten, doet vaak eten...

Samenvattend:

  • Per kind per maaltijd wordt € 3,50 in rekening gebracht, achteraf per automatische incasso tezamen met de opvangfactuur.
  • Kinderen kunnen per dag voor de warme maaltijd worden ingeschreven, bij voorkeur structureel/wekelijks op dezelfde dag(en)!
  • Rond 17.00uur gaan de kinderen aan tafel. Een van de (pedagogisch)medewerkers wordt hier apart voor ingezet, zowel op de dagopvang als op de BSO.
  • De kinderen die deelnemen aan de warme maaltijd kunnen vanaf 17.30 uur worden opgehaald.
  • Voor thuis kunnen deze warme maaltijden ook besteld worden!
  • Eenmalig mee eten kan!