Uw dierbaarste bezit is bij ons in goede handen

Kiddo Care is een flexibele & innovatieve kinderopvang organisatie in het hartje van Hedel.

Uw kinderopvang, onze zorg. Als het om de zorg voor uw kind gaat dan is alleen het beste goed genoeg. Dat is het uitgangspunt van Kiddo Care. Maar wat houdt die goede zorg nou eigenlijk in? Dat vullen we graag samen met u in. Wat ú echt belangrijk vindt in de opvang van uw kindje staat bij ons centraal. Naast onze passie in het werken met kinderen, denken wij graag flexibel met u mee!

Op de verschillende pagina's van onze website kunt u lezen en zien wat wat een opvangdag inhoudt met onze kinderen in alle leeftijden. Hier leest u over onze dagopvang in Hedel en hier over onze buitenschoolse opvang.

Heel graag stellen we ons betrokken en enthousiaste team aan u voor en geven we u meer informatie over onze diensten, zoals de verschillende financiele pakketten die u kunt afnemen en de warme maaltijden die we op aanvraag bieden. Hier leest u fijne ervaringen van andere ouders.

Het kinderdagverblijf van Kiddo Care in Hedel ligt zeer centraal op de route vanuit bijvoorbeeld Ammerzoden of Kerkdriel, maar ook vanaf de wijk de Maaspoort of zelfs de binnenstad van 's-Hertogenbosch, richting de A2!

Kom eens sfeer proeven, of schrijf uw zoon of dochter nu geheel vrijblijvend in!

Mochten er verder nog vragen zijn belt u dan gerust of stel uw vraag via info@kiddocare.nl

Tot ziens!