Biologisch fruit & de moestuin

Kiddo Care vindt het belangrijk om kinderen niet alleen een brede maar ook een gezonde ontwikkeling te bieden. Hier hoort onder andere een gezonde snack bij. Kinderen zijn dol op fruit! Daarom kiezen we bij Kiddo Care voor biologisch-dynamisch geteeld fruit, met respect voor mens&milieu. De variatie is groot en de fruitsoorten van zacht naar wat harder en van zoet naar wat zuurder. Voor elk kind wat wils en vooral puur natuur en lekker gezond! Een goede start van de dag of juist een lekkere bijkomer na een drukke schooldag.

Het biologische fruit van Kiddo Care komt van De biologische fruitgaard De Sterregaard in Hedel.

Het is ook mogelijk voor particulieren om een fruit of groentepakket abonnement af te sluiten met de Sterregaard. Neem contact op via sterregaard@xs4all.nl voor een proefpakket.

De verschillende groenten die we de kinderen bieden komen uit onze eigen moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kiddo's en mogen daarna natuurlijk proeven én smullen! Zo knabbelen we gezamenlijk van radijsjes, oogsten we sla bladeren en maken daar zelf salades van. geven we boontjes mee naar huis en genieten we met z'n allen van overheerlijke tomaatjes!

Zaaien Verzorgen Oogsten!