Dagopvang Hedel

kdv

 

 

 

Op onze huiselijke locatie in Hedel komen dagelijks een gezellig aantal kiddo's spelen & ontdekken!

Op onze babygroep 'de knuffels' staan Denise of Carien elke dag weer met veel enthousiasme klaar om te knuffelen, zingen en met de allerkleinsten te wiegen. Terwijl de wat grotere kleintjes op het grote speelkleed de spiegeltjes ontdekken, ligt een baby van 3 maanden tijdens zijn wenmoment, in de armen van Denise de grote nieuwe wereld om hem heen te bekijken. Via de babyphone horen en zien we een ander vriendje dat zich meldt na een lekker dutje. We roepen een collega om hem even uit bed te halen.

jay speelkleed

Bij 'de stappers' onze dreumesgroep stappen de kleine mensjes stevig en vastberaden rond, op zoek naar ondeugd! Jantine & Danique begeleiden hen met plezier en passie elke dag op hun ontdekkingsreis!

De dreumesjes kiezen zelf waar ze willen spelen, er kan worden gebouwd en gepuzzeld. Er wordt gekokkereld in het keukentje en met het grote poppenhuis worden steeds weer nieuwe avonturen beleefd. De auto's crossen erop los! Ze kunnen naar hartelijk knutselen en natuurlijk buiten spelen!

knutselen   konijntje

En dan, ben je ineens alweer een peuter! Een echte 'ontdekker'! Wat gaat dat hard. Je kan al steeds meer zelf en wil dan ook alles zelf proberen! Vanaf de zijlijn kijken Janneke & Evy met veel voldoening met je mee en helpt waar nodig. je speelt steeds meer samen, je wordt zindelijk, je schenkt je eigen beker vol en smeert je eigen boterham! Je helpt in de moestuin en maakt zelfs samen een overheerlijke soep! Je wil heel veel buiten spelen, ontdekken en uitrazen, wij gaan graag met je mee op avontuur!

buiten knabbel   moestuin

Geinteresseerd geraakt in onze opvangmogelijkheden? Schrijf uw kindje direct vrijblijvend in of neem contact op voor een rondleiding!