Overdracht

Bij Kiddo Care wordt met een digitale overdracht gewerkt. Dit houdt in dat de groepsleiding gedurende de dag digitaal bijhoudt wat uw kindje heeft gedaan en hoe hij/zij slaapt, eet en wat bijzonderheden zijn. Er worden leuke notities bij vermeld en prachtig beeldmateriaal aan toegevoegd. Op ieder moment van de dag kunt u dit dagrapport inzien via uw persoonlijke login op uw smartphone of tablet.

Mondelinge overdracht staat bij ons nog altijd bovenaan! Mede door de uitgebreide digitale overdracht kunnen wij u aan het einde van de dag écht vertellen wat uw kindje die dag heeft gedaan en wat nieuwe ontwikkelingen waren.

Tijdens het brengen en ophalen vindt de overdracht mondeling plaats. Belangrijke zaken rondom uw kindje wordt door de groepsleiding direct digitaal genoteerd, zodat dit ook voor andere pedagogisch medewerkers die bij uw kind betrokken zijn, inzichtelijk is.

Een voorbeeld van de digitale overdracht:

Voorbeeld

 

Voorbeeld

Verder worden bij Kiddo Care regelmatig activiteiten vastgelegd met het fototoestel. Bij de intake wordt hiervoor uw toestemming gevraagd. Deze foto’s zijn niet alleen ontzettend leuk om terug te zien maar ook als leidraad voor de ontwikkeling van het kind en het groepsproces. Dagelijks zullen de foto's van uw kindje, zowel individueel als in de groep aan de overdracht worden toegevoegd.

Voorbeeld vastleggen