Peutergroep de Onderzoekers!

Nieuw bij Kiddo Care vanaf januari 2019

Op woensdag en vrijdagochtend is er plaats voor 6 peuters van 2,5 tot 5* jaar.

Op onderzoek!

Peuters gaan het liefst de hele dag hun neus achterna, op onderzoek uit naar spannende uitdagingen en grenzeloze avonturen! Wij willen hen hier heel graag bij begeleiden, als opstapje naar het schoolse leven en om hen stapsgewijs en binnen de voor hen bekende kaders de wereld te laten onderzoeken.

Iedere woensdag en vrijdagochtend zijn de Onderzoekers welkom tussen 7.30 uur en 13.00 uur op de hoofdlocatie van de dagopvang van Kiddo Care. Als iedereen rond 9.00 uur aanwezig is maakt de groep zich klaar voor hun uitstapje! Iedere peuterochtend beleven zij weer avonturen!

Uitstapjes maken

De ene keer is dat een uitje naar de bibliotheek, de volgende keer naar het plaatselijke verzorgingshuis om te zingen en dansen met de ouderen daar. Een andere keer gaan ze letterlijk speuren in het bos, peutergymmen, naar een dierenpark, een theatervoorstelling of lekker naar de (binnen)speeltuin. Genoeg te beleven en ontdekken!

Rond 12.00uur zijn ze weer terug op locatie en om 13.00 uur kunnen de Onderzoekers moe maar voldaan met volle buiken weer worden opgehaald.

Kinderen van 2,5 tot en met 5 jaar zijn welkom!

Kinderen van 2,5 tot en met 5 jaar kunnen deelnemen aan onze peutergroep.

Vanaf 2,5 jaar beginnen peuters vaak echt aandacht te krijgen voor wat er om hen heen gebeurd. Hun wereldje wordt groter en zij vinden het steeds vaker leuk om samen te spelen én ontdekken!

Soms is de overgang naar school groot en overweldigend voor jonge kinderen. Ze doen heel veel indrukken op en 5 schooldagen zijn soms voor hen nog wat te veel. De bekende kinderopvanggroep kan hen dan rust en structuur bieden op dagen dat school nog te veel van ze vraagt maar ouders wel moeten werken. Daarom kiezen wij ervoor om peuteropvang te bieden aan kinderen tot 5 jaar!

Deelname aan de peutergroep

Kinderen die al wekelijks genieten van de dagopvang van Kiddo Care kunnen structureel 1 dagdeel peuteropvang afnemen. Kinderen die losse peuteropvang willen afnemen adviseren wij 2 dagdelen te komen spelen zowel voor de continuïteit van het kind áls de begeleiders.

Wat kost onze peuteropvang?

De bruto* kosten voor een dagdeel zijn € 165,- per maand. De prijs is inclusief alle kosten rondom de uitstapjes, vers fruit, drinken en de broodmaaltijd. Peutergroep de Onderzoekers is tijdens schoolvakanties gesloten.

*kinderopvangtoeslag kan voor deze vorm van opvang worden aangevraagd.