Over ons

Het team van Kiddo Care heeft één ding gemeen: kinderen zijn onze passie!
Het werken met kinderen brengt ons plezier en geeft veel voldoening.

De oprichting

Kiddo Care B.V. is opgericht in het najaar van 2009. De eerste locatie aan de Voorstraat 3 te Hedel werd met veel enthousiasme geopend in het najaar van 2010. Nog geen jaar later zijn we een nieuwe locatie met evenveel enthousiasme geopend, namelijk BSO groep de Avonturiers aan de Kerkstraat 6 te Hedel.

Aan het roer staan Julie-Ann Taylor en Stefan van Vessem. Julie-Ann heeft haar ervaring vooral opgedaan in de gehandicaptenzorg, waar zij na haar HBO-opleiding, als persoonlijk begeleider werkte met verschillende groepen kinderen met meervoudige beperkingen. Stefan neemt als milieuadviseur een praktische aanvulling mee. Verder zorgen zoons Josh & Jay en dochtertje Jenna ervoor dat hun ouders dagelijks weer vele opvoedervaringen rijker zijn.

steef&juul
   

Het team

Het team van Kiddo Care bestaat verder uit enkele pedagogisch medewerkers. Gezamenlijk staan wij voor kwaliteit in de opvang die wij bieden, quality counts!

Wij zijn een enthousiast en gemotiveerd team. Binnen ons kindercentrum heerst een gezellige en open sfeer, waarbij een sterk 'wij' gevoel bestaat. We vinden het belangrijk om elkaar te helpen bij de dagelijkse verzorging en begeleiding van de kinderen. De groepsleiding is ook actief betrokken bij het beleid dat Kiddo Care hanteert. Verder vinden wij het belangrijk een omgeving te creëren, waarbinnen de groepsleiding iedere dag met veel plezier en enthousiasme kan werken. Want uiteindelijk kan goede kinderopvang alleen geboden worden door professionele, zelfstandige en vooral gemotiveerde medewerkers.

De 4 horizontale dagopvang groepen worden allen gedraaid door één beroepskracht. Deze groepsleiding beschikt uiteraard over de juiste opleiding en kwalificaties. Hiernaast zijn alle medewerkers in het bezit van een verklaring omtrent goed gedrag. Bij Kiddo Care krijgen zij ook de ruimte zich te ontwikkelen en ontplooien middels opleidingen, cursussen en workshops.

Onze medewerkers stellen wij graag even aan u voor:

 

 

denise

Denise vond het tijdens haar loopbaan in de zorg tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze vond zij binnen Kiddo Care. Denise heeft in januari 2014 haar studie pedagogisch werker niveau 4 afgerond. Sinds de opening van Kiddo Care heeft zij met veel plezier fulltime op peutergroep de Ontdekkers gewerkt. Met ingang van januari 2017 werkt Denise parttime op deze groep.

Naast het werken op de groep, vervult Denise als assistent leidinggevende een ondersteunende rol binnen Kiddo Care. Het waarborgen & verbeteren van de kwaliteit is naast bevoorrading en andere praktische taken, haar verantwoordelijkheid.

Denise is sinds september 2016 de ubertrotse mama van zoontje Mason.

Denise is bereikbaar via: denise@kiddocare.nl

   

 

martina

Martina is zelf moeder van 2 kinderen, inmiddels in de puberleeftijd, en kwam er zo achter dat zij erg graag met en voor kinderen zou willen werken. In september 2008 besloot ze dit waar te maken en startte zij aan de opleiding Pedagogisch Werker, welke zij in juli 2010 heeft afgerond. Tijdens de opleiding en stage heeft Martina bij verschillende kinderdagverblijven de nodige ervaring op kunnen doen. Na een aantal jaren met veel toewijding bij Kiddo Care op de groep te hebben gewerkt, is Martina sinds april 2015 vooral op kantoor te vinden en werkzaam als leidinggevende A. Zij stuurt het team aan, is het aanspreekpunt voor (nieuwe) ouders en neemt grotendeels de operationele taken voor haar rekening. Tevens beheert Martina de kind- en personele planning van Kiddo Care.

Martina is werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag op de hoofdlocatie (kdv) in Hedel en is daar telefonisch te bereiken. Via de email is Martina voor algemene zaken of vragen te bereiken op martina@kiddocare.nl en voor planning gerelateerde zaken via planning@kiddocare.nl 

   

 

jantine

Jantine heeft de opleiding (S)PW3 gevolgd en heeft deze opleiding in februari 2011 afgerond. In maart 2011 is zij begonnen bij Kiddo Care. Zij was het eerste jaar voornamelijk te vinden op de BSO groep. Nu is Jantine parttime werkzaam op babygroep de Knuffels. Jantine geniet van de verzorging en de persoonlijke aandacht die zij de allerkleinsten kan geven. Het werken met jonge kinderen geeft Jantine veel voldoening en is erg afwisselend. Het is elke dag anders! Jantine is trotse moeder van zoontjes Devon & Vinn.

Jantine is te bereiken via jantine@kiddocare.nl

   

 

janneke

Janneke woont en werkt met veel plezier in Hedel. Sommige ouders kennen haar misschien nog van het Jeugdwerk, waar ze vrijwilliger was of de Flux. Sinds 1 April 2013 is zij werkzaam bij Kiddo Care. Ze heeft (S)PW niveau 4 afgerond. Het leuke aan het kinderdagverblijf vindt ze het werken met kleine groepjes kinderen, je kunt zo alle aandacht goed verdelen en heerst er een gezellige rustige sfeer. Janneke heeft het erg naar haar zin bij Kiddo Care en omdat het zo kleinschalig is leer je snel de kindjes en hun ouders goed kennen en dat is erg fijn. Janneke heeft onlangs de MHBO opleiding Creatieve therapie voor kinderen (spel en beweging) met succes afgerond!

Janneke is te bereiken via janneke@kiddocare.nl

 

   

 

eva

Eva versterkt sinds oktober 2012 het team van Kiddo Care op de BSO in Hedel. Jullie zullen haar tegenkomen op maandag-, dinsdag-,  donderdagmiddag en af&toe op vrijdagmiddag. Nadat zij een aantal jaar geleden haar dansopleiding  tot docent en  uitvoerend dans (sport en bewegingscoördinator) heeft afgerond, is zij gaan lesgeven in verschillende sport -  en dansstijlen aan alle leeftijden. Deze werktijden zijn voornamelijk in de ochtend en avond. Mede daarom zocht zij er een leuke en uitdagende baan bij. Omdat zij het heel leuk vindt om met kinderen te werken, was haar keuze al snel gemaakt.  Door de openheid, gezelligheid en ontspannen sfeer werkt zij ontzettend graag bij Kiddo Care!

Eva is te bereiken via eva@kiddocare.nl

   

 

danique

Danique is sinds januari 2011 een bekend gezicht bij Kiddo Care. Ze is in 2012 gediplomeerd als Pedagogisch Werker en werkt op maandag, dinsdag en woensdag op het kinderdagverblijf met name op de peuter- en dreumesgroep. Sinds februari 2018 is ze trotse moeder van haar dochtertje Fenne. Al van kleins af aan wilde ze met kinderen werken. De kleine groepen en huiselijke sfeer vindt ze een pluspunt bij Kiddo Care.

Elke dag gaat ze met veel plezier naar haar werk om de kinderen in het klein, groot te laten worden!

 Danique is te bereiken via danique@kiddocare.nl

 

   

 

frans

Frans werkt al 15 jaar met kinderen en is naast pedagogisch medewerker ook gediplomeerd leerkracht basisonderwijs. Van 2010 tot 2013 heeft hij met veel plezier voor een kindcentrum in Rosmalen gewerkt, en in november 2013 is hij gestart voor Kiddo Care. Frans werkt iedere maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag op de BSO-locatie in Hedel. Hij is zelf vader van twee kinderen en combineert het werken voor Kiddo Care met het geven van thema-avonden op basisscholen over faalangst, sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen, pesten etcetera.

Frans is te bereiken via Frans@kiddocare.nl

 

   

 

debbie

Debbie werkt sinds oktober 2015 met heel veel plezier en enthousiasme bij Kiddo Care. Ze werkt als oproepkracht op zowel het KDV als op de BSO.

Ze is de trotse mama van Levi. Levi is een zorgenkindje. Toen hij 2,5 jaar was, is er een TOS (Taal Ontwikkelings Stoornis) bij hem gediagnosticeerd. Hiervoor heeft hij vroegbehandeling gehad.

Tijdens zijn vroegbehandeling heeft Debbie diverse cursussen gevolgd zoals de HanenCursus en de methodiek FLoorPlay om nog beter te kunnen communiceren met haar zoontje. Vanwege zijn kenmerken verwant aan ASS en ADHD zit Levi nu op het speciaal onderwijs.

Debbie heeft de training Autisme Vriendelijke coach afgerond. In haar werk als pedagogisch medewerker werkt zij graag met kinderen die net dat beetje extra begeleiding of aandacht nodig hebben. Met vragen kunnen jullie altijd bij haar terecht!

Ze is bereikbaar via debbie@kiddocare.nl

 

evy

 

Evy loopt sinds september 2015 stage bij Kiddo Care. Vanaf december 2016 is zij ook als invalkracht werkzaam. In 2017 heeft zij haar diploma pedagogisch medewerker niveau 3 behaald. Nu is ze bezig met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4). Vooral het kleinschalige karakter en de huiselijke sfeer ervaart ze als zeer prettig. Op deze manier kan Evy de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel geven. Dit is volgens haar, de absolute basis voor de ontwikkeling van een kind. Ze vindt het erg leuk om kinderen te stimuleren en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Het liefste is ze de hele dag buiten met de kinderen, zodat ze lekker op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Evy is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

 

carien

Carien is sinds september 2017 werkzaam als invalkracht bij Kiddo Care. Ze is in 2013 gediplomeerd als Pedagogisch medewerkster en daarna gelijk aan het werk gegaan op een BSO. Toen ze in 2015 trouwde is ze verhuisd van de Veluwe naar de Bommelerwaard. Hier kon ze ook gelijk aan de slag op een kinderdagverblijf. Sinds september mag ze het team van Kiddo Care versterken als invalkracht, kinderen en ouders kunnen haar dus zowel op het kinderdagverblijf als op de BSO tegen komen. De mix tussen kinderdagverblijf en BSO is voor Carien een leuke en welkome uitdaging. Van het verzorgen van de allerkleinste tot een uitdagende activiteit uitvoeren met de oudsten en alles daar tussenin. Bij vragen stap gerust op Carien af als ze aanwezig is op een van de locaties!

   

 

Stagiaires

Kiddo Care is via Calibris gecertificeerd als een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat het voor stagiaires mogelijk is stage te lopen binnen ons kindercentrum. Dat betekent dat de mogelijkheid bestaat dat de groepen ondersteund kunnen worden door een stagiaire. Kiddo Care biedt potentiële nieuwe krachten in het werkveld graag de kans om deel uit te maken van ons team.
Op dit moment zijn er binnen Kiddo Care nog geen plaatsen vrij voor BBL-studenten.

Ondersteunende diensten

Binnen het kindercentrum maken we gebruik van enkele ondersteunende diensten zoals een interieurverzorg(st)er, die veelal na kindertijd aanwezig zal zijn.
Bevoorrading en andere kleinere taken worden door de groepsleiding zelf afgehandeld.